Hakan Konveyör (kauçuk Konveyor Bant Ekleme Yapıştırma Ve Tamiri,konveyör Bant Ekleme,kauçuk Bant Ekleme,kauçuk Bant Tamiri)

"konveyör bant ekleme sıcak yapıştırma ve tamiri katarpil kayış imalatı"

Şirket Hakkında
HAKAN KONVEYÖR,

1991 Yılında hizmet hayatına başlayan firmamız, yılların vermiş olduğu bilgi ve deneyimle konveyör bant ekleme, tamirat, yama ve kablo fabrikaları için katarpil kayışları üretimi yapmaktadır.
Konveyör bant eklenmesi; Acil hizmet anlayışına sahip işinin ehli bantçılardan oluşan bir ekip tarafından çağın gerektirdiği ekipman ve teçhizat(özel yapım ek presleri) ile bandın konsisyon üzerinde preslenmesi ile yapılmaktadır.
Ekleme; Sıcak soğuk vulkanizasyon ile yapılmakta olup ekler( ilk montaj sırasında veya bant uzatma, kısaltma, bant üzerindeki hasarlı parçaların çıkarılarak aynı ebatlara uygun parça koyma, delinen bantların yeniden bez konularak tamiri, bant kenarlarının tamiri veya açılan ek yerlerinin tamiri şeklinde olmaktadır.)
Sıcak yapıştırma(ekleme) nasıl yapılır;
Üzerinde tamir yapılacak bölge incelenir, tamir yapılması uygun görülürse hasarlı bölge açılarak bandın içerinde bulunan bez kat miktarına uygun olarak açılarak ham kauçuk hamurları yerleştirilir. Bu işlem bitirildikten sonra özel yapım ek presleri ile uygun olan süre ve ısı ile pişirme işlemi gerçekleştirilir.
Hakan Konveyör, Türkiye’nin köşesine mümkün olan en kısa sürede ulaşmakta olup gereken hizmeti saat ve gün ayırımı gözetmeksizin yapmaktadır.Bize ulaşabileceğiniz telefon numaralarımız -- (TEL = 0212-653-23-81) (CEP = 0507-262-60-94) (FAX = 0212-552-65-85)
Hakan Konveyör (kauçuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hakan Konveyör (kauçuk Konveyor Bant Ekleme Yapıştırma Ve Tamiri,konveyör Bant Ekleme,kauçuk Bant Ekleme,kauçuk Bant Tamiri)
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk
Yetkili Kişi: HAKAN KARA
Adres: HÜRRİYET MAH.PINARLI SOK.NO:19 YENİBOSNA-BAHÇELİEVLER-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6532381
Faks: (212) - 5526585
Web Sitesi: hakankara17@gmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hakan Konveyör (kauçuk firma bilgileri. Hakan Konveyör (kauçuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hakan Konveyör (kauçuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hakan Konveyör (kauçuk Konveyor Bant Ekleme Yapıştırma Ve Tamiri,konveyör Bant Ekleme,kauçuk Bant Ekleme,kauçuk Bant Tamiri) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.