Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Hakdes Teknik Servis İşlt. San. Tic. Ltd. Şti. olarak endüstriyel mutfakların, tasarım ve üretimini gerçekleştirmekteyiz. Kuruluşumuzdan itibaren aynı heyecan ve amatör ruhumuz ile sürekli gelişmeyi ilke edinen, kalitemizden ödün vermeden, daima en iyisini vermeye çalışan bir firma.....Daha çok bir aile olarak sektörümüzdeki öncü yerimizi aldık.

Üretimini ve ithalatını gerçekleştirmekte olduğumuz ürünlerimiz ile okullar, hastaneler, fabrikalar, askeri ve turistik tesisler, restaurantlar, kafeteryalar vb.. işletmelerin mutfaklarına, ürün değil çözüm sunuyoruz.

Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda, en kullanışlı biçimde, 3 boyutlu olarak görselleştirdiğimiz mutfak projenizin onayını takiben, verilen terminlere uyarak, mutfağınızı çalışır durumda teslimine kadar tüm aşamalarda en kaliteli hizmeti alacağınızı taahhüt ediyoruz.

Fabrikamızda bulunan geniş makine parkuru ile tüm gelişmeleri takip ederek, dünya standartlarında üretim yapmaktayız. Mağazamızda bulunan bol ürün seçeneği, satış sonrası hizmetleri, yedek parça, 7/24 teknik servis desteği, güler yüzümüz ile, kaliteli ürün ve hizmet sunmak bizler için alışkanlıktan çok bir zevk.

SİZİ DE BU ZEVKE ORTAK OLMAYA DAVET EDİYORUZ...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Mutfak Aletleri
Yetkili Kişi: hakan uysal
Adres: yahyakemal mah kıvrım sok no 75 kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 7801955
Web Sitesi: www.hakdes.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hakdes Tek.ser.işlt.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.