Haksan Çelik Eşya Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Hakkında
1996 Yılında Faaliyetine Başlayan Haksan Çelik Eşya Alanında Uzman Ve Deneyimli Kadrosu İle Kuruluşundan Bugüne , Çelik Eşya Alanında Sektörün Seçkin Firmaları Arasında Yer Almıştır.

Müşteri Memnuniyetini Ön Planda Tutan Haksan , Üretimini Yaptığı Çelik Eşya Ürünlerinde Önce Kalite Düşüncesi İle Hareket Ederek , Maksimum Kalite İle İmalat Yapmaktadır. Gelişen Teknolojiyi De Yakından Takip Eden Firma , Üretimde Her Zaman Bir Adım Önde Olmayı Başarmıştır.

Firma Ayrıca , Aldığı Özel Siparişleride İstenilen Zamanda Teslim Ederek Tedarikçisi Olduğu Firmalar İle Güvene Dayanan Etkili Bir İletişim Ağı Kurmuştur.kalite Bir Arada Müşterilerine Sunan Firma , Ürettiği Kaliteli Ürünlerle Her Zaman Müşterilerinin Takdir
Haksan Çelik Eşya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Haksan Çelik Eşya Tic Ltd Şti
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Mobilyası
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Ofis Malzemeleri
Yetkili Kişi: MEHMET ÇAKMAK
Adres: yeni yalova yolu 1km BAĞKUR SANAYİ SİTESİ A BLOK NO:1
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 5134505
Web Sitesi: www.haksancelikesya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Haksan Çelik Eşya firma bilgileri. Haksan Çelik Eşya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Haksan Çelik Eşya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Haksan Çelik Eşya Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.