Halı Yıkama Makinası

"Daima Bir Adım İleride"

Şirket Hakkında
Ergin Makina kalitesi, güvenirliliği ve yenilikçiliğiyle kısa zamanda sektörün öncüsü olmuştur. Ergin makina; ülkemizin dört bir yanına ve dünyanın birçok ülkesine hizmet sunmaktadır. Geniş Ürün yelpazesinde: Halı yıkama makinası(tam otomatik), halı yıkama makinası(yarı otomatik), halı yıkama makinası(manuel), halı sıkma makinası(boru tipi), halı sıkma makinası(kazan tipi), halı ön hazırlık makinası, halı toz alma makinası, halı paketleme makinası, yorgan battaniye yıkama makinası, tekstik yıkama, sıkma, kurutma makinaları, askeriye ve turistik otellere çamaşır yıkama, sıkma, kurutma makinaları üretiyoruz. Aynı zamanda balık üretme çiftliklerine ağ yıkama, boyama, balık yemleme, buz kırma ve yaş yem makinaları üretmekteyiz. Firmamız patent, İSO 9001 ve CE belgelerine sahiptir. Ergin Makina, müşterilerine kaliteli, dayanıklı, maksimum verimlilikte ve kullanılabilirlikte ve aynı zamanda da ekonomik ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir.
Halı Yıkama Makinası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kendi sektöründe 40 yıldır hizmet veren Ergin Makina; kalitesi, güvenirliliği ve yenilikçiliğiyle kısa zamanda sektörün öncüsü olmuştur. İzmir Kısıkköy sanayi sitesinde faaliyet gösteren Ergin Makina ülkemizin dört bir yanına ve dünyanın birçok ülkesine hizmet sunmaktadır. Geniş Ürün yelpazesinde: Halı yıkama makinası(tam otomatik), halı yıkama makinası(yarı otomatik), halı yıkama makinası(manuel), halı sıkma makinası(boru tipi), halı sıkma makinası(kazan tipi), halı ön hazırlık makinası, halı toz alma makinası, halı paketleme makinası, yorgan battaniye yıkama makinası, tekstik yıkama, sıkma, kurutma makinaları, askeriye ve turistik otellere çamaşır yıkama, sıkma, kurutma makinaları üretiyoruz. Aynı zamanda balık üretme çiftliklerine ağ yıkama, boyama, balık yemleme, buz kırma ve yaş yem makinaları üretmekteyiz. Firmamız patent, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemine ve bütün makinalarımız CE belgelerine sahiptir. Ergin Makina, müşterilerine kaliteli, dayanıklı, maksimum verimlilikte ve kullanılabilirlikte ve aynı zamanda da ekonomik ürünler sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Ergin Machine is serving for 40 years has soon become the leader of its own sector with quality, reliability and innovation. Ergin Machine which operates in Kısıkköy Trade Site/ İzmir, provides services to many countries of the world. Manifactured products are : Carpet Washing Machine( Full Automatic), Carpet Washing Machine (semi Automatic), Carpet Washing Machine( Manuel), Carpet Wringing Machine(tube type) Carpet Wringing Machine(boiler type), Carpet Preparation Machine, Carpet Dust Remover Machine, Carpet Package Machine, Quilt&Blanket Washing Machine, Textile Washing, Wringing, Drying machines and washing, wringing drying machines for Military and touristic hotels. Also, fish net washing, painting, fish feeding, ice breaking machines.
İletişim Bilgileri
Firma: Halı Yıkama Makinası
Sektörü: Makina » Tekstil Makinaları ve Parçaları
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Yıldız Ergin
Adres: Kısıkköy San. Sit. Mehmet Akif Cad. No: 46
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2577227
Faks: (232) - 2577228
Web Sitesi: www.erginmakina.com.tr
Ürünleri
* Sektöründe dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen ERGİN MAKİNA, 30 yıllık birikiminin sonucu olarak ER 3000 Otomatik Halı Yıkama Makinasını...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Halı Yıkama Makinası firma bilgileri. Halı Yıkama Makinası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Halı Yıkama Makinası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Halı Yıkama Makinası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.