Hammaddeler Ansiklopedisi

Şirket Hakkında
HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ içerisindeki yüzlerce hammaddelerin fiziksel ve kimyasal özelliklerini, MSDS, kimyasal formül ve kimyasal yapısını, hammaddelerin nasıl ve nerede kullanacağını ve hammaddelerin hangi hammaddelerin içinde çözündüğünü bu ansiklopedi de bulabilirsiniz.

HAMMADDELER ANSİKLOPEDİSİ yardımı ile hammaddeleri daha yakından tanımanıza ve daha bilinçli kullanmanızı sağlar ve böylece firmanıza ekonomik katkı sağlayabilir.
Hammaddeler Ansiklopedisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hammaddeler Ansiklopedisi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Organik Kimyasal Madde
Yetkili Kişi: YUSUF AKKAPILI
Adres: METAL SAN. KAPORTACILAR SİT. 3.BLOK NO:5 ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 3498020
Web Sitesi: www.hammaddeleransiklopedisi.com
Ürünleri
HALICILAR Kendi HALI YIKAMA deterjanınızı kendiniz kendi bünyenizde ve hatta hiçbir teknik destek almadan tek başınıza 10 dakika içerisinde yapab...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hammaddeler Ansiklopedisi firma bilgileri. Hammaddeler Ansiklopedisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hammaddeler Ansiklopedisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hammaddeler Ansiklopedisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.