Hane Kapı

Şirket Hakkında
PVC Membran Kapıda kalitemiz tartışılmaz. Rusyadaki fabrikamızda ürettigimiz kapıları Türkiyeye de ; Kapı, Kasa, Kol, Kilit, Menteşe dahil tam takım olarak 139 TL veriyoruz. Evet, yanlış duymadınız, 139 TL her şey dahil, üstelik Amerikan kapı fiyatına 6 mm MDF , CNC ler istediginiz dizaynı veriyor, istediginiz renkte PVC kaplanmış olarak. Aynı benzer kapılar piyasada 270 TL den , kol, kilit , menteşesiz veriliyor. Sizleride aramızda müşterimiz olarak görmekten gurur duyarız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hane Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Sineklik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Kapı
Yetkili Kişi: Ali CAN
Adres: Beyoğlu Cad. Ali CAN iş Merkezi No:36/2 Turgutreis Bodrum
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 3825290
Web Sitesi: www.hanekapi.com
Ürünleri
PVC KAPLAMA KAPI , MEMBRAN KAPLI FIRSAT SADECE 139 TL HER SEY DAHİL, KAPI, KOL, KİLİT, MENTEŞE...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hane Kapı firma bilgileri. Hane Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hane Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hane Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.