Hanedan Dıs Tıcaret

Şirket Hakkında
Her geçen gün daha da gelişen ve bilinçlenen dünya ticaretinde kaliteli, dayanıklı, güvenilir ve en önemlisi ucuz hammadde tedarik etme anlayışı;haklı olarak tüm ticari firmaların öncelikli tercihi olmuştur.Bunun bilincinde olan şirketimiz; bu olanakları siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde sunabilmek amacıyla, talep edilecek tüm hammaddelerin tedariki için, dünyanın önde gelen petrokimya üreticileri ile işbirliği yapmış bulunmaktadır. Bu vesile ile işbirlikteliğimizin devamını diler, siparişlerinizi bekler, hayırlı işler temennisiyle saygılar sunarız
Hanedan Dıs Tıcaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hanedan Dıs Tıcaret
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: harun hanedan
Adres: atatürk mah.parmaksız cad. sümbül sok. no : 35 / B büyükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8813814
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hanedan Dıs Tıcaret Plastik Hammadde Tedariki
Her geçen gün daha da gelişen ve bilinçlenen dünya ticaretinde kaliteli, dayanıklı, güvenilir ve en önemlisi ucuz hammadde tedarik etme anlayışı;hak...
Hanedan Dıs Tıcaret firma bilgileri. Hanedan Dıs Tıcaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hanedan Dıs Tıcaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hanedan Dıs Tıcaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.