Har Tekstil İnşaat Gıda San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Har Tekstil kurulduğu yıldan bu yana sürekli inovasyon odaklı bir şekilde büyüme göstermiştir. Yıllar boyunca gerek üretim kapasitesinde gerek kalifiye insan gücünde yaptığı gelişmelerle şirket hacmini geliştirmiş ve yükselen ivmelerde büyüyerek bugünlere kadar gelmiştir. Har Tekstil olarak yola çıktığımız günden bu yana daha çok örme kumaştan çarşaf ve nevresim grupları ile müşteri istekleri yerine getirilmekte, modern tasarım ve kaliteli ürünlerle müşteri beklentileri karşılanmaktadır. İhracata yönelik çalışan şirketimiz özellikle yatak ve banyo grubunda ürünlerini Avrupa ülkelerine ihraç etmektedir. Tekstilde moda, tasarım, markalaşma çalışmalarının öneminin bilincinde olan şirketimiz bu alanda sürekli gelişme anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir.
Har Tekstil İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Har Tekstil İnşaat Gıda San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Kazim Oselmis
Adres: Hacıeyüplü Mahallesi 3123 Sokak No:18/1 Merkezefendi/denizli
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 3710311
Web Sitesi: www.hartekstil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Har Tekstil İnşaat firma bilgileri. Har Tekstil İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Har Tekstil İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Har Tekstil İnşaat Gıda San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.