Hare Alüminyum Kapak Sistemleri

Şirket Hakkında
Hare Alüminyum, 2014 yılından beri İstanbul da yüksek kalitede üretim yapıp Türkiye ve Dünyaya satış yapan firmalardan biridir.Hare Alüminyum, Mobilya İç Dekorasyon, Ofis Mobilyası, Raylı Dolap Sistemleri , Modüler Mobilya , Mutfak – Banyo Mobilyası ve Alüminyum Kapı kasası gibi mobilya ve aksesuarlarına, Alüminyum kapak sistemleri ve tamamlayıcı ürünlerini firmalarınıza tedarik etmektedir.
En kaliteli Alüminyum ürünlerimizi, en iyi istenen kalitede, zamanda ve uygun fiyata tedarik ederiz. Firmamız engin tecrübesi ve profesyonel kontrol ekibiyle müşterilerine her türlü kalite garantisi vermektedir.
Ürünlerimiz Yer, Duvar, Merdiven, Mobilya, Mutfak, Banyo, İç Cephe, Dış Cephe Kaplamalarının, Dekorasyonun her alanında kullanılabilmektedir. Ürünlerimiz gerek ticari gerekse konut projelerinde kullanılmaktadır. Firmamızın sahip olduğu üretim ve satış ofisleri sayesinde Mobilyanıza uygun istenilen her ebat , ölçü ve modelde Alüminyum tamamlayıcı ürünlerini siz müşterilerine sunmaktadır.


www.harealuminyum.com
info@harealuminyum.com
Hare Alüminyum Kapak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hare Alüminyum Kapak Sistemleri
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Mustafa Dudu
Adres: Üniversite Mah. İstiklal Cad. No:22-b Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6907031
Web Sitesi: www.harealuminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hare Alüminyum Kapak firma bilgileri. Hare Alüminyum Kapak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hare Alüminyum Kapak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hare Alüminyum Kapak Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.