Has Halı Yıkama

Şirket Hakkında
Günümüzde teknolojik gelişme ve yenilikler sayesinde Türk insanının alışkanlıkları da değişim göstermektedir. Ev hanımları ve çalışan kadınlar için halı yıkama firmaları büyük kolaylıklar sağlamıştır. Halılar evlerden yada işyerlerinden servis ücreti ödemeksizin alınarak bir kaç gün içinde yıkanıp teslim edilebilmektedir.

Ekonomik anlamda daha ucuza mal olmaktadır. Çünkü bunun için kurulmuş
uzman ekipler ve yüksek teknoloji ile çalışan halı yıkama makineleri maliyetleri düşürmüştür.

Öte yandan bu makinelerin seri ve hızlı halı yıkamaları sonucunda zaman olarak büyük kazançlar sağlanmaktadır. Fazla zamanı olmayan çalışan kadınlar zamandan ve enerjiden tasarruf edebilmek için yıkatma işlemlerini halı yıkama firmaları aracılığıyla yapmaktadırlar. Halı yıkama işleminin başka bir sorunu ise yer problemidir. Her ebattaki hali içi n (elle yıkama yapılacaksa) uygun bir alan bulmak genellikle zor olmaktadır. Halı yıkama şirketleri için böyle bir sorun yoktur. Her ebatta her cinste yıkanabilme kolaylığı vardır.


Bazı ev ya da işyerlerinde halıların üzerindeki trafik oldukça yüksektir. Bu yüzden mikroorganizmaların, mikropların halı üzerinde üremeleri barınmaları çok daha kolay aynı zamanda hızlı olacaktır. Bu da çok değişik hastalıkların alerjilerin oluşmasına sebep olur.

Halı yıkama basit bir işlem gibi gözükse de bazı zor yönleri, püf noktaları vardır. Elle yıkandıklarında renklerin bozulması, saçakların kirlenmesi yada halının zarar görmesi gibi istenmeyen durumlar o
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Has Halı Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: serkan demir
Adres: halaskargazi cad no23 Kat3 D :5 Osmanbey şişli istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7778899
Faks: (212) - 9998822
Web Sitesi: http://www.haliyikamasu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Has Halı Yıkama firma bilgileri. Has Halı Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Has Halı Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Has Halı Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.