Has Kanopi

"Müşteri Memnuniyeti"

Şirket Hakkında
1996 Yılından bu yana sektöre katma değer sağlayarak Türkiye ve Türki ülkelerde söz sahibidir. Azerbaycan, Türkistan, Tacikistan, Kazakistan gibi ülkelerde de projelerini geliştirmiştir.
Has, konusunda profesyonel iş bilir kadrosu ile kalitede, müşteri odaklı çalışan ve müşterisine her zaman memnuniyet sunan bir firma olmaya özen göstermektedir. İşlerinizin yönetiminde çağdaş yaklaşımları benimsemiş ve müşterilerine verdiği hizmetlerinde de kalite kontrol, planlama ve maliyet kontrol konularındaki tecrübe ve bilgisini işindeki mühendislik yaklaşımına yansıtmaktadır. Müşterilerimize Kanopi Sistemleri, Çelik Konstrüksiyon, Polikarbonat ve Tonoz Çatı Sistemleri, İmalat, Montaj ve Kurulum Hizmetleri, Yapı Sistemleri, Çelik Çatı Sistemlerinde hizmet vermekteyiz.
Has Kanopi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çelik Konstrüksiyon Yapı Sistemleri, Çelik Konstrüksiyon Çatı Sistemleri, Çelik Konstrüksiyon, imalat, montaj, Kurulum Hizmetleri ve Benzinlik Kanopi Sistemleri Konusunda Sektörü Alanında Hizmet Vermektedir. Firmanın Ürün Ve Hizmetleri: Anahtar Teslim Kanopi Sistemlerini, Tonoz Çatıları, Polikarbonat Çatı Sistemlerini, Araç Yıkama Kanopilerini, Araç Gölgelik Sistemlerini, Çelik Çatı Sistemlerini, Çelik Yapı Sistemlerini Projesine ve İsteğinize Göre Kuruyoruz.
İletişim Bilgileri
Firma: Has Kanopi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
Yetkili Kişi: Selahattin Usta
Adres: Dere Mahallesi Vatan Caddesi No:112
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2708210
Web Sitesi: http://www.haskanopi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Has Kanopi firma bilgileri. Has Kanopi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Has Kanopi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Has Kanopi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.