Hasantekstil

Şirket Hakkında
Hasantekstil, Van ili merkez/van adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi hasan dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hasantekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: hasan
Adres: merkez/van
Şehir: Van
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 0000000
Faks: (505) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bay- Bayan Eşofman Altları
... TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLKİR EN AZ 5000 ADET OLMAK ÜZERE PARTİ MALI OLARAK BAY- BAYAN ALT EŞOFMAN DİKİLİR.PAZARLARA VE İSTEYEN TOPTANCILARA H...
Bay- Bayan Eşofman Altları Dikilir
TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİLKİR EN AZ 5000 ADET OLMAK ÜZERE PARTİ MALI OLARAK BAY- BAYAN ALT EŞOFMAN DİKİLİR.PAZARLARA VE İSTEYEN TOPTANCILARA HAZI...
Hasantekstil firma bilgileri. Hasantekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hasantekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hasantekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-09-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.