Havalı Tıcaret Narenciye Depolama Tesıslerı

Şirket Hakkında
ORTAHISAR KASABASI TURKIYENIN VE DUNYANIN TABII ORTAMDA SOGUK HAVA DEPOLARININ BULUNDUGU COGRAFI KONUMA OZGU BIR BOLGEDIR OCAK SUBAT AYLARINDA AKDENIZ BOLGESINDEN ( MERSIN, ANTALYA, ADANA )GELEN NARENCİYE CEŞITLERI (LIMON, PORTAKAL, GREYFURT, )TABII SOGUK HAVA YERALTI DEPOLARINDA STOKLANARAK EYLUL EKIM AYLARINA KADAR TURKIYE VE DUNYA NARENCİYE PAZARINA CEVAP VEREBILMEKTEDIR FIRMAMIZ BU SEKTORDE 19 YILLIK BILGI VE TECRUBESIYLE MUSTERILERIMIZE HIZMET VERMEKTEDIR AYRICA DAHILI TICARET YAPILMAKTADIR BUNUN YANINDA FIRMAMIZ IHRACAT STANDARTLARINA UYGUN SARI ERIK KURUSU PAZARLAMA ISINI YURUTMEKTEDIR
Havalı Tıcaret Narenciye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Havalı Tıcaret Narenciye Depolama Tesıslerı
Sektörü: Ambalaj » Gıda Ambalajlama
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Stokları
Yetkili Kişi: BURHAN HAVALI
Adres: ORTAHISAR KASABASI 50650 URGUP NEVSEHIR
Şehir: Nevşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (384) - 3433177
Web Sitesi: havaliticaret.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Havalı Tıcaret Narenciye firma bilgileri. Havalı Tıcaret Narenciye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Havalı Tıcaret Narenciye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Havalı Tıcaret Narenciye Depolama Tesıslerı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.