Havatek Havalandırma

Şirket Hakkında
Havatek Havalandırma Sistemleri

Klima, ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri sektöründe faaliyet göstermektedir. Kuruluşumuzdan günümüze kadar sürekli değişen teknolojileri takip ederek kendini çağın gereklerine göre yenilenmiş ve yeniliğe açık olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Firamamız prensip olarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak; kaliteyi uygun fiyata sizlere sunmaktadır. Deneyimli kadromuzla bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrada sizlere kalite hizmetler sunmaya devam edecektir.

Havatek Havalandırma - Isıtma - Soğutma Sistemleri

Havatek Havalandırma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Havatek Havalandırma
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: R.kurt
Adres: Fevzi Çak.mah.ayyıldız Cad.10655 Sk.no.13
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2331424
Web Sitesi: www.havatekhavalandirma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Havatek Havalandırma firma bilgileri. Havatek Havalandırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Havatek Havalandırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Havatek Havalandırma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.