Hayal Tekstil

Şirket Hakkında

Hakkımızda
E-mail Print PDF

2007 yılında kurulmuş olan firmamız ulusal kalite standartları çerçevesinde konularında uzman ve deneyimli bir ekiple 2250 m kapalı 1000 m açık alan içerisinde faaliyet göstermektedir. Üretimde kullanılan malzemeleri büyük önem ve titizlikle seçerek müşterilerine en iyiyi sunma gayreti içerisinde olan firmamız %100 müşteri memluniyetini ön planda tutmaktadır.

Firmamızda kullanılan ham maddeler sektörde lider olarak kabul edilen BOYDAK HOLDİNG Bünyesindeki FORM SÜNGER A.Ş, BOYTEKS A.Ş, BOYÇELİK A.Ş bunun yanı sıra SAFAS A.Ş, İŞBİR A.Ş'den de temin edilmektedir. Frimamızın günlük üretim miktarı yaylı yataklarda 500 adet, Visco yastıklarda 2500 adet, Bambia Baby ve Oyun yataklarında 1500 adet, Visco bebek yastığında 5000 adetten oluşmaktadır. Kurmuş olduğu geniş bayii ağı sayesinde satış sonrası hizmeti en hızlı şekilde vererek satışta başlayan dostluk sloganı ilkesinde hareket etmektedir.

Hayal Tekstil olarak hedefimizi büyük koyduk, bu hedeflere ulaşmak için temkinli ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. İlkelerimizden asla taviz vermeden siz müşterilerimize daha iyiyi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hayal Tekstil
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Yatak
Yetkili Kişi: Mustafa Gencer
Adres: Organize San.Bölgesi 11.Cad No: 2 Kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3214567
Web Sitesi: www.hayaltekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Hayal tekstil yatakları
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hayal Tekstil firma bilgileri. Hayal Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hayal Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hayal Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.