Hayat Alüminyum

Şirket Hakkında
1974 yılında Türkiye’de ilk defa alüminyum geri dönüşümle Türk Sanayisine hizmet veren firmamız sektörde ilk ve öncü olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Doğal kaynakların sonsuz olmadığı, dikkatlice kullanılmadığı takdirde bir gün bu doğal kaynakların tükeneceğinin bilinciyle 40 yılı aşkın süredir geri dönüşüm sektöründe hizmet veriyoruz.

Firmamız, ilerleyen zamanla birlikte yalnızca alüminyum geri dönüşümüyle sınırlı kalmadı ve bakır, sarı, çinko, zamak, kızıl, bronz, paslanmaz, krom, nikel, plastik v.b. geri dönüşümü yapılabilen tüm atıkları da geri dönüşüme kazandırmaya başladı.

Yılların kazandırdığı tecrübe, birikim ve sektördeki güvenilirliğimizin vermiş olduğu yüksek motivasyonla; tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız ve çözüm ortaklarımızla birlikte Hayat’a anlam katmaya devam ediyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hayat Alüminyum
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Hurda
Yetkili Kişi: Ahmet Kaya
Adres: İsmetpaşa Mahallesi 136 Sokak No: 69 D1 Sultangazi – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4034572
Web Sitesi: www.hayataluminyum.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hayat Alüminyum firma bilgileri. Hayat Alüminyum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hayat Alüminyum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hayat Alüminyum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.