Hayfavi Akaryakıt Ticaret Ve Nakliye Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Hayfavi ailesinin akaryakıt sektöründeki varlığı ve akaryakıtı ana meslek olarak benimsemesi, 3 kuşak öncesine, 1940’lı yıllara dayanmaktadır. Baba mesleğini devam ettiren kardeşlerden Mehmet Ali Hayfavi, Liman Akaryakıt ve Zeytinlibahçe Shell istasyonlarından sonra, bugün faaliyetteki şirketi "Hayfavi Akaryakıt Ticaret ve Nakliye Ltd Şti" ünvanıyla 1987 yılında Mersin 1. Çevreyolu üzerinde kurmuştur. Kısa sürede Shell markasının bölgedeki önemli temsilcilerinden olan Hayfavi Akaryakıt, 1990 yılında Shell firmasının toptan akaryakıt bayiliğini alarak perakende satış ağını genişletmeye başlamıştır. Toptan bayiliğinin yanı sıra, 1990 - 2004 yılları arasında Shell deniz satışları bayiliği üstlenildi. 2004 yılında başlanan Bölge Taşıt Tanıma distribütörlüğü ile, Shell ile birçok koldan çalışmalar devam etmektedir. Ayrıca, 2009 yılında Otogar şube ve 2011 yılında Mezitli şubelerinin faaliyete girmesiyle firma, Mersin Merkez'de 3 istasyon ile hizmet vermektedir.
Hayfavi Akaryakıt Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hayfavi Akaryakıt Ticaret Ve Nakliye Limited Şirketi
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
Yetkili Kişi: Mesut Selim Özcömert, Feride Tülay Hayfavi
Adres: İhsaniye Mahallesi G.M.K. Bulvarı No:173 - Akdeniz
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3361659
Web Sitesi: www.hayfavi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hayfavi Akaryakıt Ticaret firma bilgileri. Hayfavi Akaryakıt Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hayfavi Akaryakıt Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hayfavi Akaryakıt Ticaret Ve Nakliye Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.