Hayger Organik Gıda Ltd.şti

"Hayalden gerçeğe"

Şirket Hakkında
Firmamız tarım ürünleri üretimi ve ihracatı amacıyla 2007 yılında "HAYALDEN GERÇEĞE" sloganıyla Hayger organik gıda Ltd şirketi adı altında Muhammet Yakar tararından Denizli'de kurulmuştur.



Yaprak mantarı Fabrikamız 2000 m2 kapalı alanda istiridye mantar üretimi yapmaktadır. 1200 m2 kapalı alanda yaprak mantarı kompost üretimi yaparak sektörünün öncü kuruluşdur.İstiridye mantarı üretim tesislerimizde günlük 1, 5-2 ton yaprak mantarı üretimkapasitesiylede ülkemizin en büyük yaprak(kayın, istiridye) mantarı üreticisi konumundadır.



Üretilen istiridye mantar miktarı üreticilerimizden gelen mantarlarla birlikte piyasaya yaklaşık 2.5 ton mantar gönderilmektedir.Yaprak mantarı Kompost üretiminde ege bölgesi aylık 730 ton konya bölgesi 840 ton üretim kapasitesiyle üreticilerimize destek vermektedir.



Firmamız kurumsallaşmaya önem vermekte yeni yatırımlar yapmaya ve üreticileri teşvik etmeye devam etmektedir. Bu amaçla firmamız bölge müdürlüklerini açarak yeni girişimcilerimize yön vermekte, istiridye mantarının tanıtımı ve üretimi artırabilmenin azami gayreti içerisindedir.İşimize ve kaliteye verdiğimiz önemin göstergesi olarak sahip olduğumuz ISO 9001:2000 ve ISO 22000:2005 kalite yönetim belgemizi gösterebiliriz
Hayger Organik Gıda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hayger Organik Gıda Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Kurutulmuş Meyve
Yetkili Kişi: Ahmet Ercan
Adres: Kale Mahallesi 578 Sokak No:21 Akkale / DENİZLİ
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2671696
Web Sitesi: www.hayger.com
Ürünleri
Baharat, kekik, defne yaprağı, biberiye, adaçayı, kırmızı pul biber acı, kırmızı pul biber tatlı, karabiber, kimyon,
YAPRAK MANTARI , YAPRAK MANTAR , PLEUROTUS SPP
İlan Talep ve Teklifleri
Yaprak Mantarı Üretimi Ve Kompostu
Meraba arkadaşlar Türkiyenin her yerine 1-Yaprak mantarı gönderiyoruz. 2-Kültür mantarı gönderiyoruz. 3-Yaprak mantarı kompostu gönderiyoruz. 4-S...
Yaprak Mantarı , Yaprak Mantar ,pleurotus Spp
YAPRAK MANTARI , YAPRAK MANTAR , PLEUROTUS SPP
Hayger Organik Gıda firma bilgileri. Hayger Organik Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hayger Organik Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hayger Organik Gıda Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.