Hbi Teknik Market Bilgisayar Ve Elektronik Malz. Satışı Ve Servisi

Şirket Hakkında
Hbi Teknik Market, Edirne ili halise hatun mah. anabacı mah. onur apt. a blok no.1 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE adresinde bulunmaktadır. Firma Bilgisayar » Web sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi HAKAN CEYHAN dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hbi Teknik Market Bilgisayar Ve Elektronik Malz. Satışı Ve Servisi
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: HAKAN CEYHAN
Adres: halise hatun mah. anabacı mah. onur apt. a blok no.1 UZUNKÖPRÜ / EDİRNE
Şehir: Edirne
Ülke: Türkiye
Telefon: (284) - 5132100
Faks: (284) - 5132111
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hbi Teknik Market Bilgisayar Ve Elektronik Malz. Satışı Ve Servisi firması TBC ziyaretçilerinin toplam 2 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Hbi Teknik Market firma bilgileri. Hbi Teknik Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hbi Teknik Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hbi Teknik Market Bilgisayar Ve Elektronik Malz. Satışı Ve Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.