Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri

Şirket Hakkında
HD İHRACATA YÖNELİK PROJE VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, KOBİ’lere yönelik devlet hibe destek ve belgelendirme faaliyetleri alanında, İhracata Yönelik Devlet Destekleri, Ar-Ge & Teknoloji Destekleri, CE ve diğer kalite/marka belgeleri konularında, ilgili kurumlar tarafından talep edilen evrakların hazırlanmasını, destek başvurularının yapılmasını, gerekli prosedürlerin yerine getirilmesini, işlemlerin takip ve kontrolünü, şirketinizin adına gerçekleştiren, özel bir kuruluştur. HD Proje Ve Danışmanlık, hizmet öncesi ve sonrasında, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımı ile hizmet sunan, genç ve dinamik kadroya sahip bir firmadır. Amacımız, devlet tarafından sunulan finansal desteklerden en etkin biçimde yararlanmanızı, prosedürlerden kaynaklanan yoğun iş yükünüzün tarafımızca azaltılarak, gerçek hedeflerinize odaklanmanızı sağlamak; titiz, takipçi ve başarı odaklı hizmet anlayışımızla, kurumunuza artı değerler katmaktır. Faaliyet Alanlarımız • Yönetim & Danışmanlık Hizmetleri • İhracata Yönelik Devlet Destekleri • Ar-Ge ve Teknoloji Destekleri • CE ve Diğer Kalite/Marka Belgeleri • Yatırım Teşvik Belgeleri

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » ISO Kalite Belgesi
Yetkili Kişi: HAVVA DUMAN
Adres: BATI MAH. SELİM BERZEK CAD. NO:19/4 PENDİK/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4919237
Web Sitesi: www.hddanismanlik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri firma bilgileri. Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hd İhr.yön.proj.ve Dans.hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.