Hearplus

Şirket Hakkında
HearPlus 30 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren işitme cihazı ve temizlik malzemeleri konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimiz;

işitme cihazı tamiri, işitme cihazı dezenfekte malzemeleri, işitme cihazı temizlik malzemeleri, işitme cihazı aksesuar, kulak içi kalıp alma perhakende ve toptan satoş yapmaktadır.



HearPlus kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede işitme sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur.

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan HearPlus, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hearplus
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Enis Özgüven
Adres: Adres; Çakırhamam Kazımbaykal Cad.no:17/c, Bursa, Türkiye
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2255452
Web Sitesi: http://www.hearplus.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hearplus firma bilgileri. Hearplus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hearplus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hearplus firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-12-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.