Hedef Ahşap

Şirket Hakkında
Hedef Ahşap; En iyi iş ve işçilik tanıtımın insan olduğu düşüncesi ile, tasarım ve görüş düşüncesini, bilgi birikimini ve yaratıcılığını kullanarak ilerlemektedir. Ahşap konusunda bunların ötesinde yeni malzemelerin takip ve uygulaması, detay çözümleme ve bunu tasarıma dönüştürebilme becerisine sahip, geniş vizyon ve bilgi birikimini bir araya getirip, hem tasarım, hemde uygulamada aynı çizgiyi yakalamıştır.Ahşap merdiven ve küpeşte konusunda müşterilerine pozitif katkıda bulunmak, yeniliklere açık olmak ve doğruluktan asla taviz vermemek, personeline inanmak, güvenmek, günün mimari çizgilerini ve kavram anlayışını taşımayı amaçlamaktadır.
Hedef Ahşap
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedef Ahşap
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Kazım Kılıç
Adres: Ünalan Mh. İsmetpaşa Caddesi, Barajyolu Alt Sokak, No: 4, Üsküdar, İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4700216
Web Sitesi: www.hedefahsap.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedef Ahşap firma bilgileri. Hedef Ahşap adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedef Ahşap ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedef Ahşap firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.