Hedef Güvenlik

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1998 yılından bugüne; Özel Güvenlik Şirketi olarak faaliyetlerini sürdürmekte iken, yukarıda belirtilen yasaya uyum sürecini de tamamlamış ve 09.02.2005 tarih ve 072 sayı ile İçişleri Bakanlığından ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET İZİN BELGESİ alınmıştır. Halihazırda 24 ilde hizmet vermekte olan Hedef Güvenlik Ltd. Şti., 11 yıllık tecrübesi ve bilgisi ışığında hizmetlerini sürdürmektedir.


HEDEF Güvenlik olarak, 1998 yılından itibaren sürdürdüğümüz hizmetlerimizi, 5188 Sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği esaslarına uygun olarak sürdürmeye devam etmekteyiz. Bu faaliyetlerimizi sürdürürken esas alacağımız hedef ve ilkeler aşağıda bilginize sunulmuştur.

HEDEFİMİZ
Kişi, Kamu veya Özel Kuruluşlara, 5188 Sayılı Kanun ve uygulama yönetmeliği esaslarına uygun Özel Güvenlik Hizmet Organizasyonu sunmak.
Hedef Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedef Güvenlik
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: Ali Uğur ŞİMŞEK
Adres: 1595 Sokak No: 225/203 Karşıyaka / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3615680
Web Sitesi: http://www.hedefguvenlik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedef Güvenlik firma bilgileri. Hedef Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedef Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedef Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.