Hedefkom Dış Ticaret

Şirket Hakkında
HEDEFKOM Dış Ticaret Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve özellikle Arap Ülkelerinde toptan ve perakende ticari faaliyette bulunan müşterilerimizin Türkiye üzerinden hizmet ve ürün tedariki talebi son yıllarda hızla artmaktadır.



Bu doğrultuda HEDEFKOM tecrübeli ve seçkin ekibi ile ithalata dayalı ülke ekonomilerinin ihtiyacı olan tüm tüketim ürünlerinin tedarikini Türk üreticileri ile karşılıklı ticaret anlaşmalarına imza atarak sağlamaktadır.



Onunla birlikte Türkiye pazarının ihtiyacı olan tüm ürünlerin tedarikinde seçkin bir hizmet sunmaktadır.
Hedefkom Dış Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hedefkom Dış Ticaret
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Umut YAVAS
Adres: Albay Cemil Sakarya sok. No:24 K:2 D:2 Fatih
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 7388818
Web Sitesi: www.hedefkom.com
Ürünleri
Misirdaki fabrikamizda kendi uretimimiz olan dogal mangal komurunun bilgileri asagidadir. Daha detayli bilgi icin lutfen iletisime geciniz. Karisi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hedefkom Dış Ticaret firma bilgileri. Hedefkom Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hedefkom Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hedefkom Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.