Hediyeciniz.com

Şirket Hakkında
2004 yılında bilgisayarınızın başından;sevdiklerinizi kapısına sloganıyla yola çıkan hediyeciniz.com, hizmet kalitesinden, şık paketlerinden ve hızlı servisinden hiç ödün vermeden bu günlere geldi.Tüm sene boyunca her türlü hediye ihtiyacı için hediyeciniz.comu tercih eden yüzlerce Değerli Müşterimize daha da hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için yenilendik.

Hediyeciniz hediye ihtiyacı için profesyonel, şık, değişik çözüm arayanlara ofislerinden veya evlerinden ayrılmadan, yorulmadan birkaç dakika içerisinde hediye seçip, gönderme seçenekleri sunan ilk internet sitesidir.

Kuruluşundan kısa bir süre sonra kurumsal hediye ihtiyacı olan müşterilerin sayı ve taleplerinin artmasıyla, ucuz promosyon ürünlerinden sıkılmış sektöre, yeni bir anlayış ve kalite getirmek amacıyla bu sektörde de hizmet vermeye başlamıştır.Hediyeciniz.com bu amacını yüzlerce imalatçıyla çalışarakiözgün tasarımlara önem vererek, paketlemenin önemini dikkate alarak, her kuruma, konsepte, konuya özel ürünler hazırlayarak, maliyetleri minumumda tutarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır.

Hediyeciniz.comun amacına ulaştığının en büyük kanıtı Türkiyenin önde gelen firmalarına verdiği hizmet ve bu hizmetin devamlılığının sağlanmış olmasıdır.

Kanal D, CNN Türk, Star TV, Fox TV, NTV, Avdansa – SASA, Habitat, Bank Pozitif, C Factoring, B&Q bu firmalardan sadece birkaçı olup, tüm sene boyunca her türlü kurumsal hediye ihtiyacı için hediyeciniz.comu tercih etmektedir.
Hediyeciniz.com
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hediyeciniz.com
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
Yetkili Kişi: batuhan yelçi
Adres: turgut reis mah. barbaros cad. tekstilkent G2 blok no:108
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4387306
Web Sitesi: http://www.hediyeciniz.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hediyeciniz.com firma bilgileri. Hediyeciniz.com adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hediyeciniz.com ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hediyeciniz.com firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.