Heka International Trading Co.

Şirket Hakkında
Şirketimiz ortadoğu bağlantılarını Türkiyenin kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile değerlendirmeyi hedeflemektedir. Güçlü bağlantılarıyla tekstil alanına yeni giriş yapan şirketimiz birçok alanada ortadoğu ile 15 yıllık tecrubesiyle faaliyet göstermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Heka International Trading Co.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Engin Kutlu
Adres: Serbest Bölge
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5989712
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Her Türlü Giyim Ürünleriniz Peşin Olarak Değerlendirilir.
Mersin Serbest Bölgesinde faaliyet gösteren firmamız her türlü giyim sanayii ürünlerinizi nakden alacak ve ihraç edecektir. Fiyatların uygunluğu ve ür...
Heka International Trading firma bilgileri. Heka International Trading adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Heka International Trading ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Heka International Trading Co. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.