Hengshui Werson Security Fence System Ltd

Şirket Hakkında
Werson Eskrim Sistem güvenilir bir üretici ve çelik hasır için ihracatçı, örgü, çite parçalar, Gabion, tavuk tel takviye mesh panel, zincir bağlantı çit, kaynak örgü çit, şövalye çit, çit çit, geçici çit, çift tel kaynatılır çit, dikenli tel, Concertina dikenli kaset, 358 güvenlik eskrim, 3510weldmesh, ikiz tel çit panel ve rulo üst eskrim.
1992 yılında kurulan firmamız, 18.000 metrekare ve kayıt 1.3million USD lik bir alanı kaplamaktadır. aralıksız çalışmaların birkaç yıl sonra, yıllık üretiminin 3, 3 milyon USD ve 45 mesleki ve teknik personel de dahil olmak üzere 200 çalışanı şirket enlists ulaşmıştır.
"Kalkınma için güvenilirlik ile, yaşam kalite ile" - Firmamız her zaman kalite kontrol etmek için sorumlu olan ve ilke kurarak, yüksek kaliteli hammadde kullanarak bağlıdır. Ürünlerimiz ve yabancı müşterilerimiz tarafından güvenilen sonra halk 40tan fazla ülke ve bölgede, Avrupa, Amerika, Japonya, Orta Doğu, Afrika, Güney Kore ve Avustralya gibi sattı.
Werson Güvenlik Çit Sistemi Co. Ltd yurtiçi ve yurtdışı müşterilerine en kaliteli ürünleri ve birinci sınıf hizmet vermek için hazırdır. Firmamız içtenlikle iş tartışmak ve parlak bir gelecek yaratmak için her bir müşteri ile birlikte çalışmak bizim şirket için dünyanın her yerinden arkadaşlar ağırlamaktadır
Hengshui Werson Security
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hengshui Werson Security Fence System Ltd
Sektörü: Maden ve Metal » Metalürji
Yetkili Kişi: Philip Sen
Adres: East Development Zone of Anping County,Hebei Province,China
Şehir: Hengshui
Ülke: China
Telefon: (318) - 7757320
Web Sitesi: http://www.weldmeshfence.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hengshui Werson Security firma bilgileri. Hengshui Werson Security adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hengshui Werson Security ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hengshui Werson Security Fence System Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.