Henova

Şirket Hakkında
Henova, İzmir ili HENOVA Tedarik Tahhüt İÇ ve DİŞ Ticaret Ldt. Murat Reis Mh. 257 Sk. 3c Hatay, Konak, İzmir adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Pazarlama sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Guerhan Yueruem dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Henova
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: Guerhan Yueruem
Adres: HENOVA Tedarik Tahhüt İÇ ve DİŞ Ticaret Ldt. Murat Reis Mh. 257 Sk. 3c Hatay, Konak, İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 7690225
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ayçicek Yağı
Merhaba site sakinleri, Kaliteli Rafine Sun Flower olarak su anda satista bulunan Ayçicek yagimiz stoklarimizda mevcuttur.Her CİF teslimi yapma...
Ayçicek Yağı
Merhaba site sakinleri, Kaliteli Rafine Sun Flower olarak su anda satista bulunan Ayçicek yagimiz stoklarimizda mevcuttur.Her ay CİF teslimi yapm...
Henova firma bilgileri. Henova adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Henova ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Henova firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.