Herbalife Afyon

Şirket Hakkında
BILIMSEL DANIŞMA KURULU
Herbalife’ın, beslenme bilimi alanını geliştirmeye kendisini adamış kendi Bilimsel Danışma Kurulu bulunmaktadır. Başkanlığını Dr. David Heber’ın yürütttüğü bu kurulda; tüm ürünlerin kalitelerini, faydalarını ve güvenliklerini doğrulamak üzere gerçekleştirilen ürün araştırmalarını ve geliştirme faaliyetlerini düzenleyen ödül sahibi doktorlar ve beslenme bilimi, üretim ve ürün yenilikleri alanında lider olan uzmanlar yer almaktadır.
Bilimsel Danışma Kurulu üyeleri, ürün kullanımı konusunda Distribütörleri eğitmekte ve Herbalife yayınları, Herbalife Yayın Ağı ve dünyanın dört bir yanındaki eğitimlerle de iyi yaşamla ilgili güncel haberleri iletmektedir.
Herbalife Afyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Herbalife Afyon
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
Yetkili Kişi: CELAL ERKAN KAVİL
Adres: ATATÜRK CAD NO 21
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 6952782
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Herbalife Afyon firma bilgileri. Herbalife Afyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Herbalife Afyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Herbalife Afyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.