Herbalıfe Internatıonal Independent Dıstrıbıtor

Şirket Hakkında
Herbalife, kilo kontrolü ve aktif yaşam tarzını desteklemek amacıyla bilimsel gelişmeler ışığında hazırlanmış kilo kontrol ürünleri, gıda takviyeleri ve kişisel bakım ürünleri sunan, dünyanın en büyük ağ pazarlaması şirketlerinden biridir.

•Beslenme başta olmak üzere, fiziksel faaliyet ve sağlıklı yaşam tarzı prensipleriyle ilgili eğitimler veren, beslenme ve sağlık alanlarında dünyanın dört bir yanından lider uzmanları içerir.

•Beslenme Danışma Kurulu Başkanı Profesör David Heber tarafından yönetilmektedir. Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Luigi Gratton faaliyetleri yönlendirmektedir

•Dünya çapında lider doğrudan satış şirketi ( 29 Yıldır)
•70 ülkede onaylanmış ürünler
•New York Borsası’nda işlem gören hisseler
•Tüm dünyada 1, 5 milyondan fazla Bağımsız Distribütör
•UCLA’de Mark Hughes Hücresel ve Moleküler Beslenme Laboratuarı’nda araştırma laboratuarı

Vizyonumuz

İnsanların Yaşamları değiştirmek

Misyonumuz

Doğrudan satış alanında en iyi iş fırsatını ve dünyanın en iyi beslenme ve kilo kontrolü ürünlerini sunarak insanların yaşamlarını değiştirmek
Herbalıfe Internatıonal Independent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Herbalıfe Internatıonal Independent Dıstrıbıtor
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Serkan UĞUR
Adres: Atatürk Bulvarı Özkan İş Merkezi No:94/13 Kat :5 Kızılay / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 5814617
Web Sitesi: www.herbalturkiye.net
Ürünleri
Formül 1 Besleyici Shake Karışımı Neler İçerir? Soya Protein İzolatı:Vücuttaki her hücrenin onarım ve gelişimi için gereklidir. A Vitamini: Sağlıkl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Herbalıfe Internatıonal Independent firma bilgileri. Herbalıfe Internatıonal Independent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Herbalıfe Internatıonal Independent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Herbalıfe Internatıonal Independent Dıstrıbıtor firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.