Herbalife International Ltd.şti

Şirket Hakkında
1980 yılında kurulan Herbalife İnternational şirketi, iyi beslenme yoluyla daha iyi bir yaşama giden yolu basitleştirmeye kendisini adamış bir wellness şirketidir.
Herbalifeın kaliteli ürünleri ve programları sayesinde:
-başarılı kilo kontrolu
-dengeli beslenme
-gelişmiş kişisel bakım
-mali kazançlar elde etme fırsatına sahip olabilirsiniz

Herbalifeın ürünleri bilim adamları, doktorlar, ve beslenme uzmanları tarafından kişisel iyi yaşam hedeflerinizi göz önünde bulundurarak geliştirilmiştir. Herbalifeın doğadan ilham alan formülleri, daha iyi bir yaşam sürmenizi sağlayacak şekilde tasarlanır ve sunulan iş fırsatı ile mali başarınız ödüllendirilmektedir.
Dünyanın dört bir yanındaki 72 farklı ülkedeHerbalife ürünlerini satan 1.9 milyon Bağımsız Distribütörden oluşan bir ekip ile başarıya ulaşmak için ihtiyacını duyduğunuz desteğin her zaman arkanızda olduğundan emin olabilirsiniz.

Herbalifeın misyonu, doğrudan satış alanında iyi bir iş fırsatı sağlayarak ve dengeli beslenme ve kilo kontrolu ürünlerini sunarak insanların hayatlarını değiştirmektedir.

Hemen Başlayın, aşağıdaki linke tıklayarak online bir sunuma katılın:

www.bagimsizkariyer.com
www.beslenmeburada.com
Herbalife International Ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Herbalife International Ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Cenita - Erdem Özgüner
Adres: yüksel cad. 29/3 kızılay
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (531) - 3622663
Web Sitesi: www.bagimsizkariyer.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tam Aradığınız İş Fırsatını Sunuyoruz;
Deneyime ihtiyacınız yok, mesleğiniz, eğitimin ne olursa olsun firmamızda çalışabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir Uluslararası İş Ket i satın alm...
Herbalife International Ltd.şti firma bilgileri. Herbalife International Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Herbalife International Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Herbalife International Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.