Herbalife Yalova

Şirket Hakkında
30 yılı aşkın bir geçmişe sahip, sağlıklı yaşam sektörünün lider markası Herbalife kurulduğu 1980 yılından bu yana kendini gelişime adayarak, beslenme biliminin en önemli öncülerinden biri olmayı sürdürmektedir. Herbalife lider beslenme uzmanları ve Nobel Ödüllü bilim adamları ile birlikte yürüttüğü araştırma geliştirme faaliyetleriyle sürekli yenilenerek sizlere en iyi ürünleri sunmaktadır. Pazarı yeni ürün ve teknolojilerle tanıştırarak sağlıklı yaşam sektörünü; kilo kontrolü, beslenme ve kişisel bakım ürünleri alanında her gün bir adım daha ileriye taşıyan Herbalife, 2.1 milyondan fazla distribütörünün yoğun çalışmaları ile 76 ülkede milyonlarca kişiye daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam fırsatı sağlamaktadır.

Türkiye pazarında 12 yılı geride bırakan ve 13. yılına birlikte adım attığımız Herbalife, bugün 20 bini aşan distribütörü ile ülkenin dört bir yanına Herbalife misyonunu ulaştırmaktadır; yaşamları değiştirmek. Herbalife Türkiye Ailesi olarak heyecan verici deneyimlerle her gün daha fazla hayatı değiştirebilmeyi amaçlayarak her günün bir önceki günden daha iyi olması için çalışıyoruz.

Doğanın kaynaklarını bilimle buluşturarak sağlıklı yaşam sektörüne uzmanlığı ile yön veren Herbalife Ailesi’ne katılmaktan ve siz değerli aile üyeleri ile birlikte yeni başarıları paylaşacak olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Herbalife’ı tercih ettiğiniz ve bizlere destek verdiğiniz için çok teşekkür ederiz. Herbalife ile iyi yaşayın, iyi görünün ve kendinizi iyi hissedin…
Herbalife Yalova
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Herbalife Yalova
Sektörü: Gıda / Tarım » Diyet
Yetkili Kişi: ERKAN KAVİL
Adres: MENDERES CAD NO 21
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 6952782
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Herbalife Yalova firma bilgileri. Herbalife Yalova adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Herbalife Yalova ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Herbalife Yalova firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.