Herrcom Bilgisayar Yazılım Donanım Ve Güvenlik Hizmetleri

Şirket Hakkında
Herrcom, bilgi birikimi ile Bilişim Teknolojileri alanında faaliyet gösteren ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinen, müşterisi adına düşünen, müşterinin ihtiyacına göre uygun ve efektif üretmiş olduğu çözümlerin devamlılığını uzman teknik kadrosu ile sağlamak üzere aynı tutku ve vizyonu paylaşan tecrübeli ve profesyonel bir ekip tarafından kurulmuştur.

Çözümlerimiz ve ürün konseptimizin, müşterileri-mizin iş performansları ve verimliliklerini arttırmakta en önemli faktör olacağına inanmaktayız .

Vizyonumuz
Pazarı yaratmak ve her ihtiyaç bölümüne fiyat performans uygun teknoloji çözümleri sunmaktır.

Misyonumuz
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre uygun çözümler üreterek rekabette kazanan ve kazandıran , bilgi beceri ve yetenekleri ile danışmanlık sunan, çözüm geliştiren , gelecekteki olası gelişmeleri araştıran bunları müşterilerinin yararına olanları belirleyerek gerekli değişikliklere hızla uygulayan; Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile iş ahlakı dürüstlük ve kaliteden taviz vermeyen bir firma olarak pazarda tercih edilen çözüm ortağı olmaktır.

Politikamız
Hizmet sunduğu işletmelerin sektörde farklı olmalarını sağlamak, insan gücünden , haberleşme giderlerinden tasarruf sağlamak, verimliliği arttıran gelişmeler sunmak , teknolojideki gelişmeler çerçevesinde yarattığı farklılıklar ile rekabette üstün olmalarını sağlamaktır .

Sloganımız
Katma değerli iletişim ihtiyaçlarını tek ve uzman bir kaynaktan sağlama konforunu kurumlara yaşatmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Herrcom Bilgisayar Yazılım Donanım Ve Güvenlik Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Santral
Yetkili Kişi: HÜSMEN FIÇICI
Adres: MERKEZ MAH. CUMHURİYET MEYDANI EMİRAĞA İŞ MERKEZİ A BLOK KAT:5/52 G.O.PAŞA
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4184212
Web Sitesi: www.herrcom.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Herrcom Bilgisayar Yazılım firma bilgileri. Herrcom Bilgisayar Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Herrcom Bilgisayar Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Herrcom Bilgisayar Yazılım Donanım Ve Güvenlik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.