Hidromaksan

Şirket Hakkında
Hidromaksan, İstanbul ili evliya çelebi mah.mert sokak no:17/c-içmeler/tuzla adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Metalürji sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi hidromaksan dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hidromaksan
Sektörü: Maden ve Metal » Metalürji
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: hidromaksan
Adres: evliya çelebi mah.mert sokak no:17/c-içmeler/tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3959889
Faks: (216) - 3959684
Web Sitesi: www.hidromaksan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Garanti Kaynak İşi
firma olarak yılların tecrübeli ustalarla her türlü kaynak en iyi şekilde müşteri memnuniyetini göz önüne alarak yapmaktayız. bu sektörde faaliyet ...
Kova İmalatı
hert türlü iş makinası kova imalatı uygun fiyat karşılığında yılların tecrübesiyle yapmaktayız.yapılan işte garanti veriyoruz. bu sektörde faaliyet gö...
Hidromaksan firma bilgileri. Hidromaksan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hidromaksan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hidromaksan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.