Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

"Temiz hava ve Sağlıklı yaşam teknolojileri"

Şirket Hakkında
Şirketimiz ana konu olarak iklimlendirme taahhüt işleri yapmaktadır.Bununla birlikte müşterilerimizin ısıtma, soğutma, havalandırma, soğuk hava depoları hakkındaki tüm taleplerini üretim, montaj ve teknik servis desteği sunarak karşılamaktayız.Ayrıca konumuzlu ilgili yurt içi ve yurt dışında yeni üretilmiş ürünlerin etkin olarak tanıtılması ve pazarlaması ile ilgili bayiliklerde kabul ediyoruz.Birlikte çalışmak dileğiyle..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız ısıtma, soğutma, havalandırma, soğuk hava depoları ile ilgili tüm taahhüt işleri ile taşeronluk, hertürlü soğutma ve havalandırma cihazlarında Bakım, Onarım ve Teknik destek sağlamaktadır.Tüm Soğutma cihazlarının tamiratını yapmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Süleyman DİPCİK
Adres: Teknik Malzeme İş merkezi 1345 sokak No:2/E Yenişehir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4590309
Faks: (232) - 4590329
Web Sitesi: http://www.hijyoteknik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve firma bilgileri. Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hijyoteknik İklimlendirme,mühendislik,inşaat,sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.