Hoş Beyzade Çekme Helva

Şirket Hakkında
2010 yılında faaliyetlerine başlayan firmamız ÇEKME HELVA başta olmak üzere REÇEL - LOKUM - AKİDE ŞEKERİ - MEVLİD ŞEKERİ üretimi yapmaktadır.Yaklaşık 10 personele istihdam sağlamaktayız. Günlük 2 tonluk kapasite ile hijyenik ortamda kaliteli ürünler üretmekteyiz. Türkiyenin çeşitli illerin de kendi araçlarımızla dağıtım yapmaktayız..
Hoş Beyzade Çekme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hoş Beyzade Çekme Helva
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: Şenol KUZU
Adres: Aktekke mah. Safalan cad. NO:24/A
Şehir: Kastamonu
Ülke: Türkiye
Telefon: (366) - 2125051
Web Sitesi: http://www.hosbeyzade.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hoş Beyzade Sade Çekme Helva
Meşhur kastamonu çekme helvası almak isteyenler. Sitemizde de ulaşabilirsiniz. ALMAK İSTİYORSANIZ BİZE ULAŞIN FİYATLAR GÖRÜŞÜLÜR...
Hoş Beyzade Çekme firma bilgileri. Hoş Beyzade Çekme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hoş Beyzade Çekme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hoş Beyzade Çekme Helva firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.