Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil Vinç,hidrolik Platform Konya

Şirket Hakkında
HSA VİNÇ;Konyada Ağaç Sökme-Dikme Makinası ve Yat Taşıma Vinci imalatı, Liman Vinci, Germi Vinci ve Yat Transporter imalatı, Kızaklı Taşıyıcı, Panel Hattı ve Panel Döndürme Makinası imalatı, Hidrolik Kriko, insan sepeti ve kaldır götür imalatı, sepetli platform vinç, kasa tipi hidrolik mobil vinç ve kurtarma maksatlı vinç, hidrolikli mobil vinç imalatı, insan kaldırma platformları ve teleskobik bomlu vinç, kasa içi hidrolik mobil vinç imalatı, Katlanır Bomlu Vinç ve Teleskobik Vinç imalatı, kurtarma aracı ve mobil vinç imalatı, Kayar Kasa, Ataşman ve Hidrolik Platform imalatı yapmaktadır.
Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil Vinç,hidrolik Platform Konya
Sektörü: Ambalaj » Nakliye Ambalajlama
Yetkili Kişi: Ahmet Özcan
Adres: Büsan Özel Organize Sanayi Sitesi 8. Sokak No: 4 Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3454087
Web Sitesi: www.hsavinc.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil firma bilgileri. Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Hsa Vinç;teleskobik Vinç,mobil Vinç,hidrolik Platform Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.