Ias Yazılım

Şirket Hakkında
ERP alanında uzmanlaşmış, dinamik ve inovatif bir yazılım firması olan IAS, ürünü canias ERP ile firmaların iş süreçlerini hızlandırmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olur. 1989 yılında Almanya’da kurulmuş olan IAS, kurumsal kaynak planlama yazılımları üretmekte ve kurulduğu günden bu yana çözümleri hakkında danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.

Bugün itibari ile global operasyonlarını yürüttüğü Türkiye, Almanya, Hindistan ve Birleşik Arap Emirlikleri ofislerinde ve partnerleri aracılığı ile birçok ülkede yazılım geliştirme, Ar-Ge, danışmanlık, satış ve eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye’de; İstanbul ve İzmir başta olmak üzere, Gaziantep, Samsun, Ankara, Kocaeli, Aydın ve Bursa’da 35'in üzerinde çözüm ortağı ile birlikte başarılı projelere imza atmaktadır.

canias ERP 27 ülkede 14 farklı dilde
canias ERP, bugün Almanya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Hindistan ve Çin başta olmak üzere 27 ülkede 14 farklı dilde kullanılan bir kurumsal yazılım çözümüdür. IAS; başta otomotiv, metal, ambalaj, makine ve endüstriyel otomasyon, gıda, halı, tekstil, madencilik, yapı malzemeleri, elektrik elektronik ve savunma sanayi olmak üzere, farklı sektörlerden 700’ün üzerinde müşterisine hizmet vermektedir.

Modüler ve esnek bir yapı ile sunulan ve tamamen firmaya göre ölçeklenebilen canias ERP ile firmalar, iş süreçlerini birebir yazılıma aktarma şansına sahiptirler.

CANIAS ERP'ye "Mükemmellik" Ödülü
Alman GPS Araştırma Firması'nın "ERP Mükemmellik Testi 2014”e katılan canias ERP, “Mükemmellik” ödülünü almaya layık görüldü. “Esneklik” kategorisinde maksimum puan almayı başaran tek yazılım oldu. “Verimlilik” ve “kullanıcı dostluğu” kategorilerinde notları “mükemmel” olan canias ERP, dört ayrı kategoride daha “çok iyi” not almayı başardı.

Platform Bağımsız & %100 Web Tabanlı
caniasERP, bilinen tüm işletim sistemleriyle ve veritabanı ürünleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Tüm modül ve uygulamalara internet
Ias Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
caniasERP Almanya, Avusturya, Fransa, Hindistan başta olmak üzere toplam 27 ülkede 14 dilde kullanılan inovatif ERP yazılımıdır. Standart yapısında lojistik, üretim ve kapasite kontrol, muhasebe ve finans, fiili maliyetlendirme, müşteri ilişkileri yönetimi, insan kaynakları yönetimi, doküman yönetimi, bakım yönetimi, EDI (Elektronik Veri Transferi) ve kurumsal karneler (Balanced Score Cards) gibi modülleri içerir. İnce düşünülerek ortaya çıkarılmış altyapısı kullanımı kolaylaştırır, danışmanlık ve eğitim masraflarını minimuma indirir ve çok kısa sürede kurulum imkanı verir.

caniasERP'nin Size Kazandırdıkları
Zaman ve yerden bağımsız olun
caniasERP yazılımı tüm modül ve fonksiyonları ile internet üzerinden çalışabilen dünyadaki ilk ERP yazılımlarından biridir. caniasERP yazılımı ile hiçbir ek yazılıma ihtiyaç duymadan Java uyumlu herhangi bir İnternet tarayıcısından çalışabilirsiniz. Bu üstün teknolojik özellik sayesinde dış personelinizi, bayi, müşteri ve tedarikçilerinizi hemen veya gelecekte sisteminize kolaylıkla entegre etmeniz mümkün olur.

Teknik kısıtlardan kurtulun
caniasERP yazlımı Java alt yapısı ile pek çok işletim sistemine ve veritabanına kurulabilir. Bu özellik mevcut bilgisayar alt yapınızın kullanılmasına imkan vererek ilk kurulum maliyetinizi düşürür. Gelecekte olası donanım değişikliklerinde sistemin bakım maliyetlerin azaltma konusunda size önemli avantaj ve esneklik sağlar.

Karmaşadan kurtulun
caniasERP şirketinizin tüm iş süreç verilerini tek bir yapı altında toplayıp, farklı yazılımlardan ve sistemlerden doğan karışıklığı önleyerek şirketinizi karmaşadan uzak bir şekilde yönetmenizi sağlar.

Hızlı ve etkin olun
caniasERP kısa kurulum aşamasında iş akışlarınızı optimize ettikten sonra entegre yapısı ile veri girişini minimuma indirir ve işlerinizi hızlandırarak zamanınızı stratejik kararlara ayırmanıza imkan sağlar.
İletişim Bilgileri
Firma: Ias Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Emel Demir
Adres: Havaalanı Kavşağı Egs Business Park Blokları B1 Blok Kat:17
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4656560
Web Sitesi: www.ias.com.tr
Ürünleri
caniasERP yazılımı bütünleşik, sektör bağımsız, farklı yapılardaki firmalara uygun, açık kaynak kodlu ve uzun yılların tecrübesi ile geliştirdiğ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ias Yazılım firma bilgileri. Ias Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ias Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ias Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.