İdea Mimari Tasarım Stüdyosu

Şirket Hakkında
İDEA MİMARİ TASARIM STÜDYOSU; "MİMARLIĞIN" TASARIM, UYGULAMA VE PROJE YÖNETİMİ KONULARINDA HİZMET VEREN BİR MİMARLIK FİRMASIDIR. 2005 YILINDA KURULAN İDEA MİMARİ TASARIM STÜDYOSU; TASARIMLARINI YAPTIĞI YAPI VE MEKANLARIN, UYGULAMALARINI VE PROJE YÖNETİMİNİ DE YAPARAK, İŞVERENLERİN TASARIM VE UYGULAMA SÜRECİNDE ALACAĞI RİSKLERİ EN AZA İNDİRMEYİ HEDEFLEMEKTEDİR.
KURULDUĞUNDAN BU YANA İDEA MİMARİ TASARIM STÜDYOSU; FABRİKA, KONUT, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HAVALİMANI, OFİS, OTEL, FUAR STANDI, MAĞAZA, RESTAURANT, VİLLA GİBİ FARKLI TİPOLOJİLERDEKİ YAPI VE MEKANLARIN TASARIM, UYGULAMA VE PROJE YÖNETİMİNİ YAPMIŞ, ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMALARINDAN ÖDÜL ALARAK DA "TASARIM GÜCÜNÜ" KANITLAMIŞTIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İdea Mimari Tasarım Stüdyosu
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Y.Mimar Cem Güray
Adres: ÇALIKUŞU CADDESİ ÇINAR 8 VİLLA 6 BAHÇEŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6699004
Faks: (212) - 6699003
Web Sitesi: http://www.idea-ist.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İdea Mimari Tasarım firma bilgileri. İdea Mimari Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdea Mimari Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdea Mimari Tasarım Stüdyosu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.