İdemark Eğitim Teknolojleri

Şirket Hakkında
IDEMARK, Türkiye’de Üretilen İlk Eğitim Teknolojileri Markası!

IDEMARK eğitim sektörünün ihtiyacı olan en iyi ve yeni teknolojileri, kendisine ait IDEMARK markası ile Türkiye’de üreten, ilk Türk eğitim teknolojileri firmasıdır..

Firmamız IDEMARK markasını taşıyan taşıyan eğitim teknolojileri ürünlerini Türkiye pazarının yanı sıra, Doğu Avrupa ve Ortadoğu da da kullanıcıların hizmetine sunmaktadır.

IDEMARK’ın özellikle interaktif yazı tahtaları konusunda deneyimli profesyonel ekibi, her adımlarında hizmet kalitesini bir Türk markası olan IDEMARK adına yakışır şekilde sunmayı görev bilmektedirler.

IDEMARK eğitimde teknoloji kullanımının, kalitenin ve verimliliğin yükseltilmesini misyonu olarak kabul eder.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
İnteraktif Tahta Nedir? Nasıl Kullanılmalıdır?

İnteraktif yazı tahtaları konferans salonlarının, toplantı salonlarının ve okulların en önemli eğitim araçlarındandır.

Amaç bilgisayar ekranının dev bir ekran haline dönüştürülerek, eğitime katılanların ve eğitim alanında bulunmasa dahi eğitime katılmak isteyenlerin, aynı ekran üzerinde birlikte çalışabilmesini, çalışmaları farklı dosya biçimlerinde saklayabilmelerini, önceden hazırlanmış sunumlarını paylaşabilmelerini sağlamaktır.

Çoğunlukla tahta- bilgisayar- projektör bağlantılı üçlü kullanım tercih edilirken, yalnızca tahta – bilgisayar bağlantılı kullanım veya İdemark Yazı tahtalarının bazı modellerinde olduğu gibi yalnızca tahta –yazıcı bağlantılı kullanım tercih edilebilmektedir.
Projeksiyonla kullanımda kullanıcı bilgisayar ekranını tahta üzerine yansıtmalıdır. İnteraktif modda tahta yüzeyi dokunmatik ekranlar gibi çalışır. Tahta üzerinde gördüğünüz bilgisayar ekranınıza , tahtaya ait interaktif kalem ile müdehale edilir. İntraktif kalem, kalem görevinin yanı sıra Mouse görevinde de kullanılmaktadır.
İnteraktif yazı tahtaları, kırtasiyelerden kolayca temin edebileceğiniz tahta kalemleri, interaktif kalem yuvaları, interaktif kalemi, ve elektronik silgi içermektedirler.

Kaliteli bir tahtanın yüzeyi projektörle kullanım için parlaklığı minimuma indiren özel yüzey olmalı, ayrıca; sert, yanmaz, çizilmez ve darbelere karşı dayanıklı olmalıdır.
Özellikle okullar için tercih edilecek interaktif tahtanın menü kısmı öğrencilerin kullanabileceği yükseklikğe göre ayarlanabilir olmalıdır.



Neden İDEMARK İnteraktif Yazı Tahtası Tercih Ediliyor?

İdemark interaktif yazı tahtalarının

Yüzeyi , projektörle kullanımda parlamayı önleyen , yüksek kazanımlı emaye yüzeydir. Yanmaz, çizilmez ve darbelere karşı dayanıklıdır. 10 yıl garantilidir.

Elektronik mekanizması, dışarıdan gelebilecek her türlü zarara ve darbeye karşı özel muhafazalıdır , garanti süresi 3 yıldır.

Menü, Türkçe’dir, tahta üzerinde istenilen yere açılabilir, her boydaki kişinin ulaşabileceği, herkesin kolayca öğrenebileceği şekilde tasarlanmıştır.

Eğitim İçeriği, isteğe göre değiştirilebilir, resim, dosya eklenebilir.

Sunum, üzerinde değişiklik yapma imkanı, düzeltme , yönlendirme imkanı sağlar. Uzaktan eğitime katılanların da aktif olarak müdahalesine olanak sağlar.

Arşivleme, ister internet üzerinde , ister bilgisayarınızda çeşitli dosya formatlarında saklama imkanı sunar.

Beklentileriniz, İdemark kullanım alanı, programı ve kalitesi ile bir interaktif tahtadan bekleyebileceğiniz her şeyi olağan hale getirir.




İletişim Bilgileri
Firma: İdemark Eğitim Teknolojleri
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: satis@idemark.com
Adres: Prof. Bülent Tarcan Cad. Yucel İş Merkezi no:27 K:4 D:4 Gayrettepe
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2884678
Faks: (212) - 2884679
Web Sitesi: http://www.idemark.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İdemark Eğitim Teknolojleri firma bilgileri. İdemark Eğitim Teknolojleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdemark Eğitim Teknolojleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdemark Eğitim Teknolojleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-08-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.