İf Dış Ticaret

Şirket Hakkında
İzmir'de kurulmuş olan bir dış ticaret firmasıyız.Ürününü yurtdışı pazarına açmak isteyen üretici firmalarımıza deneyimli kadromuzla en uygun bağlantıları bulmaktayız.

Gelişmek ve ileriye gitmek için ihracat tek çözümdür.Bizde bunu sağlıyoruz.Yurtdışındaki müşteri portföyümüzle ürünlerinizi yurtdışı pazarına pazarlayabilirsiniz.Kendi markanızı yurtdışında duyurabilirsiniz.

Ev tekstili üzerine nanoteknolojik kumaştan üretim yapıyoruz.Ayrıca kot ve kaban fason dikimi mevcuttur.Tüm personel kıyafetleri, hastane kıyafetleri nanoteknolojik kir tutmaz, su geçirmez, kırışmaz bozulmaz kumaştan üretim gerçekleştirmekteyiz.

İster orta ölçekli ister büyük firma olun herkese göre bir pazar vardır.Tekstil olsun olmasın hertürlü ürününüzü yurtdışı pazarına açabiliriz.

Herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim.

Mail adresimizden ve telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Sercan Özcan
İhracat Yöneticisi
sercanozcan@yahoo.com
0506 966 41 21

Anadolu cad. adalet mah. No:41 kat:10 no:3
Megapol Tower İZMİR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İf Dış Ticaret
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Sercan Özcan
Adres: Anadolu cad. adalet mah. No:41 kat:10 no:3 Megapol Tower İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 9664121
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Nanoteknolojik Kumaş Üreticileri,fason Kot Ve Kaban Dikim Atölyeleri
Merhabalar, Almanya’ya ihraç edilecek ürün grupları ve çalışılmak istenen firmalar aşağıdaki gibidir. Nanoteknolojik kumaş(su geçirmez) üreticileri...
İf Dış Ticaret firma bilgileri. İf Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İf Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İf Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.