İhl Hairlounge

Şirket Hakkında
"İHL Hairlounge olarak bir kuaförden öte, sizlere sizin istediğinizden daha çok yakışacak tüm kesim, bakım, renklendirme işlemlerini bütünüyle ele alarak hizmet sunuyor ve kaliteyi saçlarınızda hissetmenizi amaçlıyoruz.

En iyi saç bakımı, saç kesimi, fön, maşa, topuz, boya, röfle, perma ve diğer tüm saç kesim ve bakım işlemlerini büyük bir özenle ve titizlikle yapıyoruz. Bunların yanında tarz ve imaj analizleri yaparak sizi en çok tamamlayacak modelleri profesyonelliğimizle birleştirerek saçınızda canlandırıyoruz
.
Saçlarınız hayallerinize kavuşurken; el, ayak ve vücut bakımı, erkek-kadın manikür ve pedikür, cilt bakımı hizmetlerimizi de sunarak sizlere bir kuaförden çok daha fazlasını veriyoruz.

İzmir’de İHL Hairlounge farkını yaşamadan kuaförünüze karar vermeyin …

www.ihlhairlounge.com"
İhl Hairlounge
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İhl Hairlounge
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Taner
Adres: Mithatpasa Cad.no: 258 Narlıdere / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2393500
Web Sitesi: http://www.ihlhairlounge.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İhl Hairlounge firma bilgileri. İhl Hairlounge adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İhl Hairlounge ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İhl Hairlounge firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.