İkbal Temizlik

Şirket Hakkında
İkbal Temizlik, İstanbul ili halkalı cad.kemalpaşa mah.sancak sok.no.1.faik kılıç iş merkezi kat 1.daire 6 adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Temizlik Hizmetleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ikbal kurnaz dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İkbal Temizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: ikbal kurnaz
Adres: halkalı cad.kemalpaşa mah.sancak sok.no.1.faik kılıç iş merkezi kat 1.daire 6
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5803035
Web Sitesi: www.ikbaltemizlik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İnşaat Sonrası Temizlik
inşaat bitimi sonrasında site, bina ev gibi mekanların temizliği konusunda ikbal temizlik firması A, dan Z, ye inşaat sonrası temizlik hizmeti veriyor...
Mermer Cilalama Ve Zemin Temizlikği
mermer cilalama ve zemin temizliği bilgi ve titizlik gerektiren bir iştir.zemin cilalamada hangi yöntemin kullanılacağı zemin türüne göre tarafımızca ...
İkbal Temizlik firma bilgileri. İkbal Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İkbal Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İkbal Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.