İkinci El Eşya Semti

"istanbul eskicisi"

Şirket Hakkında
İkinci el eşya semti İstanbulda kuruldu sadece burada faliyet göstermekte, bu il dışında alım yapmamakta. 2.el eşya semti firması herkesten tüm eskicilerden, spotculardan, kullanılmış eşya alıcı ve satıcılarından, antikacılardan farklı olmaya çalışmaktadır, web sayfasından başlayarak dükkanına kadar hepsi diğerlerinden farklı olmasına özen gösteren kurumsal şirket. İSTANBUL ikinci el eşya semti sosyalmedya birimlerinden asla satış yapmamanızı tavsiye eder, sadece kurumsal firma sayfalarından iş yapmanızı öneriyor.
İkinci El Eşya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İkinci El Eşya Semti
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Mutfak Aletleri
Yetkili Kişi: Atilla
Adres: Küçükyalı Mahallesi Mektep Caddesi Bina No:13 A Blok Daire Dükkan: 6/a Küçükyalı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 3708741
Web Sitesi: https://www.ikincielesyasemti.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İkinci El Eşya firma bilgileri. İkinci El Eşya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İkinci El Eşya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İkinci El Eşya Semti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.