İkitürk İnşaat Turizm Ve Ticaret A.ş

Şirket Hakkında
Şirketimiz üç ana alanda faaliyet göstermektedir.
Dış ticaret birimimiz Çinin Şangay kentinde 01-02-2008 tarihinde faaliyete geçirdiğimiz büromuz aracılığı ile hem ülkmizden ithalat yapmakta, hem de diğer ülkelere dış ticaret gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda İthalat veya İhracat yapmak isteyen firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir.
Taahhüt birimimiz kamu kurum ve kuruluşlarından yapım işleri ile ilgil ihaleler almakta aynı zamanda özel sektöre yönelikte mekanik tesisat işleri yapmaktadır. Restorasyon birimimiz ise işin ehli ustalarımızdan oluşmaktadır. 01-06-2009 tarinde faaliyete geçirdiğimiz ahşap tesisimiz mutfak, banyo ve kapı imalatına başlamış bulunmaktadır. Uygun fiyat, kaliteli malzeme ve işçilik prensibini benimsemiş olan şirketimiz birçok projenin altından yüzünün akıyla çıkmayı başarmış ve sektörde hakettiği yeri almıştır.
Yatırım bölümümüz dünyanın küçüldüğü günümüzde hem ülkemizde hemde dünyada doğru yatırım yapabilmek, ülkemizi tanıtabilmek amacı ile var gücüyle çalışmaktadır. Bu çalışmaların ilk mevyesi 01-04-2009 tarihinde Çin Sincan özerk bölgesi başkenti olan Urumcu de atılmıştır. Gıda alanında faaliyet gösterecek olan mağazalarımızın ilk halkası oluşturulmuştur. Amaç 2010 yılı sonuna kadar Çin sınırları içinde 15 mağazaya ulaşmak ve bu sınırlarıda aşarak ülkemizden bir dünya markası çıkarmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İkitürk İnşaat Turizm Ve Ticaret A.ş
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Harun YENİM
Adres: Bağdat cad. feneryolu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 3762588
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İkitürk İnşaat Turizm firma bilgileri. İkitürk İnşaat Turizm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İkitürk İnşaat Turizm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İkitürk İnşaat Turizm Ve Ticaret A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.