İlkatekstil

Şirket Hakkında
İlka tekstil şirketi 2008 yılından bu yana Denizlide tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir.Firmamız otel grubu, nevresim grubu, havlu ve bornoz grubu ürünlerinin satışını yapmaktadır. Ürünlerimiz her zevke hitap eden model ve renk çeşitliliği ile modern ve estetik tasarımlara sahiptir.

Markamız olan ROSEBUDla yaygın pazarlama ağımızla her geçen gün büyümekte olan firmamız sektörde vazgeçilmez bir marka olma yolunda hızla ilerlemektedir.Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti her zaman birinci planda tutan firmamız kalite-güven ve prensiplerinden taviz vermeden faliyetini sürdürmektedir.

Kaliteli hizmet anlayışıyla ve uzman kadrosu ile hizmet vermek İLKA TEKSTİLİN işidir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlkatekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Havlu / Bornoz
Yetkili Kişi: muharrem canel
Adres: bayram yeri köseoğlu iş merkezi kat 3 no 141
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2645460
Web Sitesi: www.ilkatekstil.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlkatekstil firma bilgileri. İlkatekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlkatekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlkatekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.