İlker Konfeksiyon

Şirket Hakkında
İLKER KONFEKSİYON 1983 yılında Adana'da kurulan bir aile şirketidir. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede hazır giyim sektöründe lider konumunda bulunan firmamız dış giyim üretimi ile hizmet vermektedir. Konularında uzman çalışanları ile üretimine devam ettiren firmamız 3000 m2 alana sahip üretim tesisi ile sektörde hizmet vermektedir. Vizyoner yapısı ile gelişmeleri yakından takip etmekte ve aynı zamanda dış giyim konusunda gelişimin ve değişimin ta kendisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
İlker Konfeksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlker Konfeksiyon
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: Halil YILDIRIM
Adres: Kocavezir Mah. 32023 Sok. No:7/A SEYHAN / ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 3597296
Faks: (322) - 3523683
Web Sitesi: www.abesa.com.tr
Ürünleri
BLACK MOOD
ABESA Kids
ABESA Kids
ABESA Kids
BLACK MOOD
İlan Talep ve Teklifleri
Erkek Deri Mont Ve Çocuk Mont
İLKER KONFEKSİYON 1983 yılında Adana'da kurulan bir aile şirketidir. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede hazır giyim sektöründe lider ...
İlker Konfeksiyon firma bilgileri. İlker Konfeksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlker Konfeksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlker Konfeksiyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.