İmar Grup İnşaat Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İmarGrup Ltd. Şti. olarak kurulan firmamız 2000 yılından beri daha iyi ve güzeli hedefleyerek birçok projeye imza atarak çalışmaları devam etmektedir.

Alanında uzmanlaşmış personelimiz, en güncel sistemler ve kaliteli malzemeler kullanarak kusursuz bir yapı meydana getirmekte iddialı olmuştur.

Kalite ve hizmetimiz noktasında her zaman müşterilerimizin memnuniyeti, gücümüzü kanıtlayıp, dünya standartlarında projelere imza atmaya devam edecegiz.
İmar Grup İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İmar Grup İnşaat Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Ahmet TOKGÖZ
Adres: Tabakhane Mah. Emirefendi Cad. No:11/A Samsun / BAFRA
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 5321144
Web Sitesi: www.imargrup.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İmar Grup İnşaat firma bilgileri. İmar Grup İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İmar Grup İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İmar Grup İnşaat Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.