İmtek Mühendislik

Şirket Hakkında
Gelişen teknolojinin ve Türk Sanayisinin bugünki mevcut şartlarında dünya devleriyle yarışma durumda olduğumuz açıkca ortadadır. Zaman ve teknolijinin gerektirdiği rekabet koşullarına ve kalite anlayışına uyum sağlamak artık tüm şirketlerin öncelikleri arasında yerini almıştır.

Yola çıktığımız 2001 yılında kısıtlı imkanlara rağmen sahip olduğumuz birikim, cesaret ve başarıya inancımızla bugünlere gelmiş, süreklilik arz etmişizdir. Sahip olduğumuz düşünce kalitesini kendi girişimlerimize de yansıtarak gelişen Türkiye ve Dünya pazarında yerimizi almış bulunmaktayız.

Sanayinin hızla geliştiği ülkemizde önemli bir yere sahip olan Yüksek kalite, zamanında teslim ve %100 müşteri memnuniyeti bizim şirket politikamız olup bu politikanın sürdürülebilir olmasını sağlayan AR-GE hizmetlerini, Kalite Kontrol çalışmalarını , kaliteli personelle sistem içinde oluşturmuş durumdayız.

Ekipman olarak proje, makina, inşaat alanlarında faaliyet gösterebilir yeterliliğe gelerek ilke olarak benimsemiş olduğumuz sanayicinin her türlü ihtiyacını karşılayacak, problemlerini çözüme kavuşturacak bir güç olmanın memnuniyetini duymaktayız.

İmtek Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İmtek Mühendislik
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Gümrük Müşavirlikleri
Yetkili Kişi: Mehmet Ceylan
Adres: Kurtuluş Mah. 64012 Sk. Sacide Hanım Apt. No:13 D:18 Asma Kat
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4591517
Web Sitesi: www.im-tek.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İmtek Mühendislik firma bilgileri. İmtek Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İmtek Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İmtek Mühendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.