İnci Metal - Çubukta Patates Ve Bardakta Mısır

Şirket Hakkında
Uzman teknik kadromuzla çözüm üretilmekte, kaliteli ürünler hizmetinize sunulmaktadır.
Ürünlerin kullanılma safhasında, teknik servis ve yedek parça hizmetinin ifası ile satış sonrası destek sağlanmaktadır. Faaliyet alanlarımızla ilgili tüm konularda, hizmet verdiğimiz firma veya kuruma, sistemin etkin kullanımının sağlanması hususunda, bilgi ve becerilerin sunulması hizmetlerimiz arasındadır. Müşteri memnuniyeti hedefli çalışmamız ve kaliteli hizmeti ilke edinmemiz sektörde kalıcılığımızı sağlamaktadır.

Faaliyet alanlarımızla ilgili, yurt içindeki veya yurt dışındaki çalışmalarımızda bizi ilkemizle sizlere hizmet vermekten ve referanslarımız arasında sizleri de görmekten onur duyarız.
İnci Metal -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnci Metal - Çubukta Patates Ve Bardakta Mısır
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: Murat Mıkçı
Adres: Dursunbey Caddesi Yavuz Sok No:6 Ataşehir/ İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6601213
Web Sitesi: www.incimetal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnci Metal - firma bilgileri. İnci Metal - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnci Metal - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnci Metal - Çubukta Patates Ve Bardakta Mısır firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.